Over Smullies

Over ons

Ons Verhaal

Smullies is dé plek in Maastricht waar jong en oud samen kunnen komen om te genieten van macarons, luxe gebak, unieke ijssmaken en alles wat met zoetigheid te maken heeft.

Op de werkbank in de winkel worden de lekkernijen voor je neus afgemaakt, wat niet enkel leuk is om mee te maken, maar ook nog eens de versheid garandeert. Alles wat wij verkopen wordt samengesteld door onze patron cuisinier Servais en onze chef patissier. 

Naast onze lekkernijen worden er ook nog eens huisgemaakte koude dranken geserveerd, en kun je terecht voor koffie (to-go) en milkshakes. 

0 +

Verschillende Smaken

0

Locatie

0 +

Tevreden klanten

Patisserie & Ijssalon Maastricht

De Groene Loper

Een eigenzinnig en uniek concept gevestigd aan de groene loper in Maastricht. Een boulevard waar veel doorstroom is van werkende mensen, scholieren, wandelaars en fietsers.

Een betere locatie voor onze hippe patisserie en ijssalon in Maastricht is bijna niet denkbaar. Macarons, luxe gebak, koffie to-go en alles wat met chocolade te maken heeft gecombineerd met het lekkerste ijs, divers aanbod van koude dranken zoals ijskoffie, home-made iced-tea en milkshakes. 

Smullies Maastricht

Patisserie

Bij Patisserie Smullies draait het om passie en vakmanschap. In de patisseriekeuken worden, onder leiding van chef patissier Carlo Lennarts, exclusieve producten gecreëerd. Taarten, gebak, maccarons, koekjes, chocolade, brownies en ander banket worden op ambachtelijke wijze gemaakt van de beste en meest pure ingrediënten.

Voor elke gelegenheid, voor ieder moment draagt Smullies bij aan een onvergetelijke beleving.

Smullies introduceert regelmatig vernieuwende seizoen gerelateerde producten; houd ons aanbod dus goed in de gaten.

Tip van onze patissiers: serveer onze taarten en gebak op kamertemperatuur voor de ultieme smaakbeleving.

Taarten

Smullies patisserie heeft voor iedere gelegenheid een mooie ambachtelijke taart. Verjaardags- of bedrijfsfeest, bruiloft of communie of wil je je bezoek verrassen met een mooie taart? Diverse chocoladetaarten, tarte-citron, cheesecake of red velvet? Ze zijn allemaal even lekker en in samenspraak te decoreren voor een gelegenheid.

Horeca

Smullies patisserie levert ook gebak en taarten aan horeca die aansluiten bij de Smullies filosofie. Heb jij een horecazaak waar kwaliteit en beleving voor de gasten voorop staat en wil jij je onderscheiden van je collega horecazaken? Neem dan contact met ons op en we kunnen samen kijken naar de invulling van jouw patisserievitrine.

Franchise

Franchisenemers gezocht

Ben jij ondernemend, heb je oog voor hoge kwaliteit en maak je graag mensen blij? Dan is een eigen Smullies ijs- en patisseriesalon echt iets voor jou.

Smullies heeft een uniek concept met overheerlijk ijs, gebakjes die eigenlijk te mooi zijn om op te eten, koffie van de hoogste kwaliteit, crêpes, wafels, milkshakes en nog meer. Een ware belevenis voor iedereen die van zoet houdt, in een luxe, trendy omgeving.

Ben jij die enthousiaste ondernemer die we zoeken en heb jij altijd al je eigen ijs- en patisseriesalon willen openen? Dan is dit je kans! Wij zoeken voor heel Nederland nieuwe franchisenemers, twijfel niet en vraag geheel vrijblijvend de franchisebrochure aan voor meer informatie.