Over Smullies

Over ons

Ons Verhaal

Smullies is dé plek in Maastricht waar jong en oud samen kunnen komen om te genieten van macarons, luxe gebak, unieke ijssmaken en alles wat met zoetigheid te maken heeft.

Op de werkbank in de winkel worden de lekkernijen voor je neus afgemaakt, wat niet enkel leuk is om mee te maken, maar ook nog eens de versheid garandeert. Alles wat wij verkopen wordt samengesteld door onze patron cuisinier Servais en onze chef patissier. 

Naast onze lekkernijen worden er ook nog eens huisgemaakte koude dranken geserveerd, en kun je terecht voor koffie (to-go) en milkshakes. 

0 +

Verschillende Smaken

0

Locatie

0 +

Tevreden klanten

Ijssalon Maastricht

De Groene Loper

Een eigenzinnig en uniek concept gevestigd aan de groene loper in Maastricht. Een boulevard waar veel doorstroom is van werkende mensen, scholieren, wandelaars en fietsers.

Een betere locatie voor onze hippe patisserie en ijssalon in Maastricht is bijna niet denkbaar. Macarons, luxe gebak, koffie to-go en alles wat met chocolade te maken heeft gecombineerd met het lekkerste ijs, divers aanbod van koude dranken zoals ijskoffie, home-made iced-tea en milkshakes.