IJssalon Maastricht | IJswinkel Maastricht | Patisserie Maastricht

SMULLIES ICE & SWEET CORNER

ONS VERHAAL

Smullies is dé plek in Maastricht waar jong en oud samen kunnen komen om te genieten van macarons, luxe gebak, unieke ijssmaken en alles wat met zoetigheid te maken heeft.

Op de werkbank in de winkel worden de lekkernijen voor je neus afgemaakt, wat niet enkel leuk is om mee te maken, maar ook nog eens de versheid garandeert. Alles wat wij verkopen wordt samengesteld door onze patron cuisinier Servais en chef patissier Carlo Lennarts. 

Naast onze lekkernijen worden er ook nog eens verse smoothies geserveerd, en kun je terecht voor koffie to-go en milkshakes. 

Wij werken enkel met de beste ingrediënten, die als ze niet door ons zelf worden gemaakt van goede en verantwoorde leveranciers komen.

En dat laatste is belangrijk, want wij gaan duurzaam te werk. We maken dan ook zoveel mogelijk gebruik van biologisch afbreekbare verpakkingen en we verkopen de re-usable cup die je keer op keer bij ons kunt laten vullen.

IJssalon Maastricht | IJswinkel Maastricht | Patisserie Maastricht

UNIEK IJS

Met ontzettend veel liefde, passie en aandacht wordt er gewerkt aan een mooi en ambachtelijk product. De ingrediënten van ons ijs zijn natuurlijk en vers, waardoor de smaak puur blijft.

Per seizoen hebben wij onze specials. Dit zijn unieke ijssmaken die samengesteld worden door onze patron cuisinier Servais Tielman in samenwerking met onze ijsmeester Eric Gademan.

IJssalon Maastricht | IJswinkel Maastricht | Patisserie Maastricht

PATISSIER

Al onze patisserie wordt gemaakt door onze chef patissier Carlo Lennarts, een jonge en ambitieuze patissier die in samenwerking met patron cuisinier Servais Tielman zal zorgdragen voor kwalitatief, uniek en smaakvolle patisserie. Het assortiment zal per week verschillen.

IJssalon Maastricht | IJswinkel Maastricht | Patisserie Maastricht
IJssalon Maastricht | IJswinkel Maastricht | Patisserie Maastricht

KOFFIE

Wij schenken de slow roast koffie van mocca d’or. Mocca d’or kiest voor slow roasting omdat de smaak en aroma zo het beste uit de bonen worden gehaald.
Voor onze lungo gebruiken wij de Aureo koffiebonen. Een mooie blend van koffiebonen uit verschillende landen in zuid Amerika.

Voor onze espresso gebruiken wij de India Monsooned Malabar bonen. Deze bonen zijn single origin. Dit betekent dat ze uit één regio komen. Deze bonen komen uit de regio Karnatak-kerala in India.

IJssalon Maastricht | IJswinkel Maastricht | Patisserie Maastricht
IJssalon Maastricht | IJswinkel Maastricht | Patisserie Maastricht

UNIEK IJS

Met ontzettend veel liefde, passie en aandacht wordt er gewerkt aan een mooi en ambachtelijk product. De ingrediënten van ons ijs zijn natuurlijk en vers, waardoor de smaak puur blijft.
Per seizoen hebben wij onze specials. Dit zijn unieke ijssmaken die samengesteld worden door onze patron cuisinier Servais Tielman in samenwerking met onze ijsmeester Eric Gademan.

PATISSIER

Al onze patisserie wordt gemaakt door onze chef patissier Carlo Lennarts, een jonge en ambitieuze patissier die in samenwerking met patron cuisinier Servais Tielman zal zorgdragen voor kwalitatief, uniek en smaakvolle patisserie. Het assortiment zal per week verschillen.

IJssalon Maastricht | IJswinkel Maastricht | Patisserie Maastricht
IJssalon Maastricht | IJswinkel Maastricht | Patisserie Maastricht

KOFFIE

Wij schenken de slow roast koffie van mocca d’or. Mocca d’or kiest voor slow roasting omdat de smaak en aroma zo het beste uit de bonen worden gehaald.
Voor onze lungo gebruiken wij de Aureo koffiebonen. Een mooie blend van koffiebonen uit verschillende landen in zuid Amerika.
Voor onze espresso gebruiken wij de India Monsooned Malabar bonen. Deze bonen zijn single origin. Dit betekent dat ze uit één regio komen. Deze bonen komen uit de regio Karnatak-kerala in India.